9 Şubat 2014 Pazar

Küçük bir kaçamak :)

Geçtiğimiz hafta eşimle bir kaçamak yapıp günübirlik bursaya gittik.İnsanın arada böyle kaçamaklar yapması gerekiyor bence .Dağ ;deniz havası alıp gayet dinlenmiş bir şekilde evimize döndük .Tabiki bursaya kadar gitmişken ikea ya uğramamak olmazdı şöyle bir ikeanın içinden geçtim  :) aman canım mağazayı satın almadım evdeyken ay şuda lazım ay bunuda alayım diyoruzda valla hiçde öyle bir sürü eşya ile çıkmadım mağazadan.Neyse ikea postu daha sonra :) Fotolar uludağ tarihi inkaya çınarının orada çekildi.bakalım fotoları beğenicekmisiniz.
 
                                       Sevdiklerimiz hep yanımızda olsun ....



5 yorum:

  1. Wonderful look dear :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel olmuş bu kaçamak, harika. Hakikatten fırsat yaratmak gerek böyle güzel kaçaaklara. Ayrıca incecik ve narin harika görünüyorsun, giysilerinde bu gezi için tam da uygun seçilmiş. Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  3. Ya neden Ikea'ya gittin de bana haber vermedinnnnn, her bloggerda olan makyaj kutularından istiyordummmm !!! :P

    YanıtlaSil
  4. Ne iyi etmişsiniz biraz uzaklaşmakla. Hem temiz hava, değişik ortam hem alışveriş. Eşinle kıyafetleriniz çok uyumlu, harika görünüyorsunuz.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. ne kadar güzel olmuş bu kacamak ayrıca sen de cok guzelsın kacamak hallerınızde bıle guzel ve rahat kombınlerın harıkasın harıka

    YanıtlaSil


hadi durma sende yorum yaz :)