4 Temmuz 2014 Cuma

"Marshall Visualizer" ile Evinizin Dekoratörlüğü Elinizde


Çoğu kadını en çok düşündüren ve düşünürken yoran işlerden biri de ne yazık ki mevsim temizliğidir. En azından benim için bu her zaman böyle oldu. Nereden başlayacağım, bu işlerin içinden nasıl çıkacağım düşüncesi kadar, beni yoran başka bir nokta da evin duvarlarının rengine karar vermeye çalışmak olur.

Git boyacıya katalogları getir, küçücük örneklerden renk beğenmeye ve anlamaya çalış, boyacıların sözleri kafanı karıştırsın, sonra ortaya çıkan rengi beğenme, duvarlara baka baka ağla...

Bugüne kadar sırf bu yüzden riske girmemek adına evimin duvarlarını krem renginden başka renge boyatmaya cesaret edemedim. Güzel evlerin renkli duvarlarına sadece dekorasyon dergilerinde imrendim, durdum.

Blogger olmanın en güzel ve mutlu eden yanı yeniliklerden, yeni çıkan ürünlerden, yeni uygulamalardan herkesten önce haberdar olmak... Haberdar olduğum bu yeniliklerden biri de Marshall boya markasının "Marshall Visualizer" uygulaması.

Bu süper uygulama sayesinde artık evimin dekoratörlüğünü parmağımın tek dokunuşuyla yapabilmenin keyfini yaşıyorum :) 

Örneğin duvarımda pembe renk nasıl olur diye düşünüp uygulamayı çalıştırıyorum:

Dilediğim rengi seçiyorum. Zaten çok zengin bir renk koleksiyonu var, seçmekte zorlanıyorsunuz. Ben pembeyi seçtim.

Ne kadar etkileyeci değil mi? İşte bu kadar. Çok zevkli ve de bir o kadar eğlenceli… Üstelik yanılma riski yok, evinize yakışan rengi adeta sihir yapar gibi seçiyorsunuz. Ben bu uygulamadan çok zevk aldım ve evimi uygulama üzerinden dergilerde görüp imrendiğim, postlarını yaptığım evler gibi boyattım. Üstelik koltuklarımın rengini de bu uygulama yardımıyla duvarlarımla uyumlu olacak şekilde kolayca kombinledim. Eğer siz de benim gibi bu lüksü yaşamak ve evinizin dekoratörü olmak isterseniz yapacağınız tek işlem Marshall Visualizer uygulamasını ücretsiz iPad, iPhone vb. akıllı cihazlarınıza indirmek ve bunu deneyimleyip uygulamak. 

Uygulamayı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akzonobel.letscolourMarshallTR&hl=tr
iOS: https://itunes.apple.com/tr/app/marshall-visualizer/id526432420?l=tr&mt=8

İçerik: biryudumhayat-malla.blogspot.com.tr

Bir boomads advertorial içeriğidir.