5 Ekim 2013 Cumartesi

Çekilişimin sonucu

Öncelikle katılan herkeze teşekkür ederim.Bu çekiliş sayesinde bir sürü güzel bloglarla tanışma fırsatım oldu.Toplamda 58 kişi katıldı.Şanslı kişiyi oğlum belirledi veeeeeee hediyeleri kazanan kişi 37.KELEBEKS oldu tebrik ederim güzel günlerde kullan bana adresini mail atarsan pazartesi günü kargolarım .


İç Giyim Hiç Bu Kadar Mükemmel Olmamıştı!

Penti’nin 2013/2014 Sonbahar-Kış İç giyim Koleksiyon’unda rahatlık ve şıklık ön planda
Penti bu sezon iddialı bir iç giyim koleksiyonuna imza atıyor. Tüm vücut ve beden ölçülerine uygun, kadınların beklentileri düşünülerek en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış koleksiyonda mükemmel sütyene kavuşmak artık mümkün!

Penti’nin 2013-2014 Sonbahar/Kış iç giyim koleksiyonunda yer alan sütyenler rahatlığı ile kolay bir kullanım sağlıyor, push up etkisiyle istenilen göğüs ölçüsüne kavuşturuyor, renk, desen ve model zenginliği ile kadınları feminenlik ve modernlikle buluşturuyor.

Basic renklerin yanı sıra sezonun moda renkleri olan mürdüm, yeşil, mor, gri ve bej renklerinin hâkim olduğu koleksiyonda straplez, balkonet kesim, üçgen ve push-up etkili modeller dantel, tül ve taş detaylarla zenginleşiyor.

Her kadının ihtiyacına göre tasarlanan sütyenlerde; dik tutma etkisiyle Beauty, Lotus, Coctail, Crush , Fresh ve Juliet modeller, toparlama etkisiyle Marwel, Jolie ve Glow; hacim etkisiyle Juliet, Explore, Sydney, Wowbra, Wowbra Lace, Pop; maximum rahatlık etkisi ile Day&Night, Sensation, Flexbra öne çıkıyor.

“Penti Day&Night” ile rahat hissediyorum

Kadınlara günün her saati konfor ve güzelliği bir arada sunan Penti’nin her kadının vücut kıvrımlarına uygun olarak tasarladığı inovatif bir ürün olan “Penti Day&Night” sütyen “24 saat süren konforu” vaat ediyor. Günlük hayattan özel davetlere giysilerin altından mükemmel görünüm sağlayan “Penti Day&Night” kadınların gün boyunca rahat bir nefes almasını sağlıyor. Bu özel sütyen, yumuşak dikişsiz mikrofiber kumaşı, çift kat kanatları, ince ped askıları ve vücuda oturan kalıpları sayesinde mükemmel bir konfor sunuyor. Kadının rahatlığı en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan sütyende balenler istenirse çıkarılabiliyor. Elastik hazır kapları sayesinde göğsü maksimum destekliyor ve göğüsün yuvarlak durmasını sağlıyor.

“Penti Wowbra” ile farklı hissediyorum

Gün boyunca enerjik olmak isteyen ama aynı zamanda kadınsılığını da vurgulamak isteyenleri de unutmayan Penti’nin yeni koleksiyonunda bulunan “Penti Wow Bra” sütyen tasarımı, 3’lü push up etkisi ve ekstra destekleyici ped özelliğiyle göğüsü iki beden büyütüyor. “Penti Wow Bra” sütyenler; yumuşak ve pürüzsüz mikro-fiber kumaşı ve elastik hazır kapları sayesinde göğüse mükemmel uyum ve destek sağlıyor. 

Penti Lotus Leopar”, “Penti Explore Leopar” ile vahşi hissediyorum

Leopar deseniyle şık ve vahşi bir görünüm sunan sütyenler dış giyime olduğu kadar iç giyime de özen gösterenlerin tercihi oluyor.

Straplez kesimi, çıkarılabilir askısı, kaymayı önleyen silikon bantlarıyla göğsü mükemmel kavrayan desteksiz sütyen “Penti Lotus Leopard” gömlek ve ceket içine giyildiğinde farklı bir şıklık yaratıyor. Leopar deseni dantelle tamamlayan “Penti Explore Leopard” sabit askılı olup, destekli olma özelliğiyle göğüslere ayrı bir dolgunluk katıyor.

“Penti Chic” ve “Penti Juliet “ ile şık  hissediyorum

Hafif parlak, yumuşak mikro ve tül kumaştan tasarlanan “Penti Chic” sütyenin iç ve ön kap detayı farklı renklerden oluşuyor. Hafif push-up etkili olan sütyende askılar çıkarılarak straplez olarak da kullanılabiliyor.

Göğüsleri bütünüyle kavrayan ve mükemmel bir biçimde toparlayıp dik durmalarını sağlayan “Penti Juliet ” sütyen şık danteliyle de hoş bir görünüm sunuyor. “Penti Juliet Balkonet” ise balkonet kesimi ve çıkarılabilir pedleri sayesinde göğüslere seksi bir görünüm kazandırıyor. Çıkarılabilir pedlere, kaymayı önleyen silikon bantlara sahip olan sütyen özel danteliyle çok şık.   

“Penti Beauty” ile güzel hissediyorum

Rahatlık, modernlik ve doğallıktan vazgeçmeyen kadınlar için tasarlanan “ Penti Beauty” sütyen dantel sırt detayıyla birlikte kadına romantizmi vaad ediyor. Göğüse doğal bir görünüm veren orijinal sütyen tasarımı ayrıca göğsü dikleştirerek yuvarlak durmasını da sağlıyor. 

“Penti Spring”, “Penti Tulip”, “Penti Star”,”Penti Belisso” ile özel hissediyorum.

Penti; yeni sezon ürünlerinin yanı sıra özel tasarım ürünleriyle de müşterilerine geniş yelpazede ürünler sunuyor. Dantel, taş ve tül kumaşlarla hazırlanan özel tasarım ürünler sadece seçili Penti mağazalarında satışa sunuluyor. Birbirinden şık modellere sahip özel tasarım ürünler kadınlara cazibenin, tarzın, özgürlüğün ve yeniliklerin keşfini vaad ediyor.

Kaymayı önleyici silikon bantlara sahip, straplez kesim, destekli ve askıları çıkarılabilir modeli ile “Penti Spring Sütyen” ve tamamı pamuklu kumaştan üretilmiş “Penti Spring Slip” lacivert ve beyazın mükemmel uyumunu ortaya koyuyor.

Yumuşak mikro kumaştan üretilen, çıkarılabilir pedlere sahip, sabit askılı “Penti Tulip Sütyen” ve “Penti Tulip Slip” dantel detaylarıyla zarif bir görünüm sağlıyor.

Tül kumaş üzerine yıldız baskı detaylarıyla “Penti Stars Sütyen” destekli ve desteksiz modelleriyle mağazalarda yerini alıyor. Bu sütyenler “Penti Stars Frill Slip” ve “Penti Stars Slip” ile kombinleniyor.

Yumuşak mikro kumaşı, straplez kesimi, destekli, çıkarılabilir askı özelliği ile “Penti Belisso Sütyen” dantel ve parlak taş detaylarla zenginleştirilmiş olup kışın en favori rengi mürdüm ile raflarda yerini alıyor.

Tüm sütyen modellerini puanlı, çizgili, dantel “eğlenceli slipler” ile kombinleyerek neşeli bir iç giyim tarzını yakalayabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Bir bumads advertorial içeriğidir.