19 Ekim 2013 Cumartesi

taş üzerine çizim denemesi

Hepinize kocaman bir merhaba.Tatilin şu son günlerinde yazın tatilden getirdigim bir kaç taş üzerine resimler çizdim.Boya olmadığı için boyayamadım en kısa zamanda boya alıp denemek istiyorum.Bakalım benim şaheserlerimi begenicekmisiniz yorumlarınızı bekliyorum. Taşa çizim yapmak inanılmaz keyifli tavsiye ederim.Herkeze mutlu hafta sonu diliyorum.

6 yorum:

  1. boyanmış hallerini merakla bekliyorum canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bugün almaya gidicektim boyaları fakat hava çok kötü burda en kısa zamanda alıp boyayıp bir post yaparım bende çok merak ediyorum acaba nasıl olcaklar diye teşekkür ederim :)
      Sevgiler..

      Sil
  2. tabiki de baykuş delisi sempa, algıda seçicilik ile direk baykuşları görüyor ^.^
    renkli halleri eminim daha güzel olucaktır.
    Sevgiler, sempa :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh çok zormuş baykuş boyamak güzelim kuşlarım canavara dönüştüler instagramda paylaştım şimdi birazdanda blogda yayınlarım vernik atılması lazım biraz soluk oldular verniksiz :)
      Sevgiler...

      Sil
  3. Ben de topladım bu yaz bir sürü taş yaparım diye :)ama daha fırsat olmadı maalesef.Bunlar çok güzel olmuş tatlım:) özellikle de Fırat'a bayıldım:)

    YanıtlaSil
  4. ben tabi bu postunu yeni gördüğüm için son hallerini görmüş bulundum:))) ama bu halleri bile harika, nasıl güzel çizim yaptığın belli oluyor:)))) devamını bekliyorum tatlımmm
    öpüldün!!!

    YanıtlaSil


hadi durma sende yorum yaz :)